Monday, 18 November 2013

Jimat ruang dengan Spin N Store

As salams....

Monday blues masih terasa sebab masih keletihan dengan aktiviti yg sangat padat minggu lalu....
Nti one by one saya akan ceritakan yea...

Tp nk citer dulu kisah yang dah di draft lama nie....
Tentang storage set yang dibeli oleh biras..
Pada mulanya saya ada terjumpa sale di Groupon...
Nak beli da tak sempat....frust kejap...
Tunggu punya tunggu rupanya biras terjumpa kat cash converters dalam keadaan yang masih baru dan harga jauh lebih murah, cuma RM29.00 berbanding RM45+ yang terjual dionline...
Apalagi, saya suh rembat jer terus...hahhaha

Now...it's mine! heehhehee

murah kan?

terasa jimat ruang dan bekas pun berkualiti....kedap udara n sy yakin utk simpan biskut n makanan lain spy tak lemau...

siap leh tarik dan pusing2 gitu! senang nk amik....tapi yang agak frust....tak der ke kaler hijau??? huhuhu...

15 comments:

  1. WAH MURAHNYA.... KAT MANA TU???

    ReplyDelete
    Replies
    1. cash converters ampang point tu jer jue..

      Delete
  2. Replies
    1. jimat ruang....bojie...hehhee

      Delete
    2. adeh...kat utara ni manala nk carinya...hehehe

      Delete
    3. kalau tang utara tu, maknanya kene beli thru online la bojie..hihi...
      try tgk kat blah sana, kot2 ada kedai yg juai tapi kita tak perasan...

      Delete
  3. mmg sangat berguna..easy to keep also

    ReplyDelete
    Replies
    1. btl tu hani...yg penting motif nyer....

      Delete
  4. menarik! yeay..sy suke biru..hehe..harus dptkn juga ni..

    ReplyDelete
  5. wow..kt ampang point ye? hihi.. harus terjah ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. apalagi Miss N.....
      p terjah cepat! moga2 ada jugak utk awak! ;)

      Delete
  6. sib baik x beli yg online punye.. ade hikmah kite terlepas offer.. rupenye dpt offer lg baik punye! hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tue....walhal sama jer kualiti pun....btw, tq la sbb tlg belikan yea mak de...hehehehe

      Delete
  7. Boleh masuk dlm microwave x

    ReplyDelete